« با محصولات شرکت پدیده دنا با آسودگی از درمان خود لذت ببرید »

محصول مولتی ویتامین لینا


محصول مولتی ویتامین جدید لینا شامل 33 قلم ویتامین و عناصر معدنی ضروری می باشد که برای سلامتی بدن در تمام گروه های سنی لازم و ضروری است.

محصول جدید لینا با فرمول لیکوپن و لوتئین با توجه به تاییدیه معتبر GMP از اداره دارو و غذای امریکا، یکی از پرفروش ترین مولتی ویتامین های موجود در دنیا می باشد، که مصرف آن در موارد ذیل می تواند ضروری و حیاتی باشد.

1- اکثر افراد بالای 60 سال که به واسطه بالا رفتن سن به خودی خود امکان جذب و استفاده از مواد غذایی خاص را نخواهند داشت.

2- افرادی که دارای رژیم غذایی با کالری پایین هستند ( از جمله کسانی که مواد الکلی بسیار زیادی مصرف می کنند ) و در معرض کمبود ویتامین ها و مواد معدنی قرار دارند.

3- خانم های باردار و یا خانم هایی که ممکن است باردار شوند و باید به صورت روزانه اسید فولیک مصرف نمایند. این نوع از ویتامین B از به دنیا آمدن نوزاد به صورت ناقص ( نقص لوله عصبی ) جلوگیری نموده و در ضمن مادر را هم در طول 9 ماه بارداری سالم نگاه می دارد .

4- گیاه خواران که به واسطه عدم مصرف فرآورده های حیوانی با کمبود ویتامین B12 و روی و کلسیم مواجه می باشند. علاوه بر موارد فوق مولتی ویتامین جدید لینا با دارا بودن نقش لوتئین که تقویت کننده قوه بینایی است به بهبود بینایی افراد کمک می کند و لیکوپن که خود یک آنتی اکسیدان ضروری برای بدن می باشد، بدن را در مقابل رادیکالهای آزاد محافظت می نماید، از مقبولیت خاصی در میان مصرف کنندگان آن برخوردار گردیده است. حال با توجه به آنالیز محصول مولتی ویتامین Lynae در ذیل مختصری به شرح مواد موجود در ترکیب می پردازیم.

1-ویتامین A ( As retinyl acetate and Beta carotene ) A Vitamin  

مصرف ویتامین A جهت رشد استخوان ها، دندان ها و لثه ها، تقویت بینایی، سلامت پوست و مو و سایر غشاء مخاطی ضروری می باشد. منابع مهم ویتامین A شامل: جگر، ماهی، روغن و تخم مرغ

2- ویتامین C ( As Scorbic acid ) Vitamin C

این ویتامین یک آنتی اکسیدان کامل است که نقش مهمی در فرآیند خونسازی، تشکیل کلاژن، ترمیم بافت و انتقال عصبی دارد. منابع مهم این ویتامین شامل: پرتقال، گریپ فروت، نارنگی، سبزیجات، هندوانه، فلفل، سیب زمینی، کیوی، گوجه فرنگی، سبزیجات با برگ سبز یشمی می باشد.

  3- ویتامین D (As cholecalciferol ) VitAMIN D

این ویتامین به جذب بهتر کلسیم و فسفر در بدن کمک می کند، که برای ساختن اندام ها و استخوان های قوی لازم و ضروری است. منابع مهم ویتامین D شامل پنیر، تخم مرغ و ماهی می باشد.

4- ویتامین E  ( As d1-Alpha tocopherol acetate ) Vitamin E

این ویتامین یکی دیگر از آنتی اکسیدان های کامل می باشد که از واکنش های شیمیایی اکسیداسیون در بدن جلوگیری نموده و نیز برای کارکرد اعصاب و ماهیچه ها مهم می باشد. منابع مهم ویتامین E شامل روغن های گیاهی از قبیل سویا، ذرت، دانه کتان آفتابگردان و خشکبار می باشد.

5- ویتامین K ( As phytonadione) Vitamin K

این ویتامین به سیستم دفاعی بدن کمک می کند و در انعقاد خون مؤثر بوده در ساخت و ساز استخوان مفید است. منابع مهم ویتامین K شامل: سبزیجات با برگ سبز تیره از قبیل اسفناج و کرفس

6- ویتامین B1 ( تیامین ) ( As thiamin mononitrate )( Vitamin B1)

این ویتامین به سوخت و ساز بدن و به ویزه سوخت و ساز کربوهیدرات ها کمک کرده و نیز برای بهبود عملکرد سیستم عصبی مفید می باشد. منابع مهم این ویتامین شامل غلات و غلات غنی شده از قبیل سویا و برنج و ... است.

7- ویتامین B2 یا ریبوفلاوین  ( Vitamin B2 )( Ribo flavin)

این ویتامین در همه سلول های بدن یافت می شود و برای تولید انرژی لازم می باشد. این ماده همچنین برای سوخت و ساز بدن و حالت طبیعی پوست و اعصاب مفید می باشد. منابع مهم تأمین ریبوفلاوین عبارتند از شیر و دیگر غذاهای لبنی، نان غنی شده ودیگر محصولات غلات، تخم مرغ گوشت و سبزیجات با برگ های سبز و خشکبار.

8- نیاسین ( ویتامین B3 ) Niacin (As niacinamide)

این ماده در همه سلول های بدن یافت می شود و برای تولید انرژی و تشکیل DNA و نگهداری حالت طبیعی پوست، اعصاب و سیستم هضم نقش بسزایی دارد. منابع مهم نیاسین عبارتند از گوشت، ماکیان، ماهی انواع غلات و سبزیجات

9- ویتامین B6 یا پیریدوکسین Vitamin B6 ) as pyridoxine hcl )

مصرف ویتامین B6 باعث منظم شدن سطح گلوکز خون، تولید هموگلوبین در بدن و نیز در سوخت و ساز پروتئین ها و کربوهیدرات ها تأثیر گذار است و در نقل و انتقالات سیستم عصبی مؤثر می باشد. منابع مهم ویتامین B6 شامل مرغ ، ماهی، جگر، غلات، خشکبار و سبزیجات می باشد.

 10- فولیک اسید Vitamin B9 )Folic acid )

این ماده جهت تولید دوباره سلول ها، افزایش گلبول های قرمز و شبیه سازی DNA لازم می باشد و ساخت مغز استخوان را تسریع می نماید. منابع مهم فولیک اسید شامل سبزیجات مانند اسفناج، شلغم، کاهو، بعضی میوه ها، جگر، نان های مخمری، دانه گندم روغن و دانه هایی مانند سویا و ذرت و نیز حبوبات.

11- ویتامین B12  Vitamin B12) as cyanocobalmin )

این ویتامین برای رشد طبیعی و سلامت بافت های عصبی و تشکیل خون مفید است. لازم به ذکر است این ویتامین در تولید دوباره هر سلول بدن نقش بسزایی دارد. منابع مهم این ویتامین شامل گوشت و ماهی و ماکیان، تخم مرغ و شیر و دیگر غذاهای لبنی است.

12- بیوتین Botin) ad – Biotin )

بیوتین که ویتامین H یا ویتامین B7 نیز نام دارد. انرژی حاصل از سوختن کربوهیدرات ها را آزاد می نماید و برای رشد سلول و متابولیسم چربی ها، مواد قندی و بعضی از آمینو اسید ها لازم و ضروری می باشد. منابع مهم این ماده شامل تخم مرغ ، جگر و نان های سبوس دار ( مخمری ) می باشد.

13- پانتوتنیک اسید یا ویتامین B5 Pantothenic acid )as d – calcium pantothenate)

این ماده برای سوخت و ساز چربی و مواد قندی در بدن ضروری می باشد. منابع مهم تأمین این ماده عبارتست از گوشت ماکیان، ماهی، انواع غلات و سبزیجات.

14- کلسیم Calcium ) as dicalcium phosphate and calcium carbonate)

کلسیم یک ماده معدنی اصلی در بدن می باشد.

کمبود کلسیم و منیزیم با افزایش ریسک فشارخون مرتبط می باشد. کلسیم علائم سندروم پیش از قاعدگی را کاهش می دهد. کلسیم ریسک پری اکلامپسیا ( توکسمی مراحل انتهایی حاملگی ) و سرطان کولون را کاهش می دهد. دریافت کلسیم بالاتر از 1300mg/day ریسک شکستگی ها در سالمندان را کاهش می دهد. حضور اصلی کلسیم در استخوان ها، دندان ها، بافت های نرم، قلب، کلیه و درصد کمی در خون می باشد. کلسیم در فشارهای ناگهانی عصبی و انقباض ماهیچه ها نقش دارد. کلسیم همراه با منیزیم در نقل و انتقالات عصبی مؤثر است. همراه با فسفر برای ساخت استخوان های قوی تر مؤثر است . در ساختمان DNA و RNA دخالت دارد. کلسیم کوفاکتور آنزیم هایی است که در هضم دخالت دارند. پس بنابراین کلسیم یک ماده اصلی برای حفظ و بقاء زندگی می باشد که ساختار ژنتیکی و موتاسیونهای سلولی را تحت تأثیر قرار می دهد. کلسیم به تنظیم ضربان قلب کمک می نماید. همراه با پتاسیم و منیزیم به تنظیم فشارخون کمک می کند. برای رشد عضلات لازم و ضروری است. به متابولیسم آهن در بدن کمک می نماید. شدت بیخوابی را کاهش میدهد. جذب کلسیم در بدن به حضور ویتامین D بستگی دارد.

علائم کمبود حاد کلسیم بندرت دیده می شود. چون کلسیم از بافت اسکلتی برای رفع نیازهای ضروری برداشت می کند. هر چند که کمبود کلسیم مزمن به ریکتز ( Ricketts ) در اطفال و استئوپروز و استئومالاسی ( راشی تیسم ) ( Ostesmalacia ) در بزرگسالان منجر می شود.

علائم کمبود کلسیم :

-فشارخون بالا

- تاکیکاردی ( افزایش ضربان)

- کرامپهای عضلانی بخصوص در زنان باردار

- بی حسی بازوها و پاها

- بیماریهای دهان و پوسیدگی دندانها

- پایین آمدن آستانه تحریک اعصاب

- بیخوابی

ورود بیش از حد کلسیم به بدن ( بیش از 2500 میلی گرم روزانه ) باعث بروز هایپر کلسمی می شود. ممکن است باعث افزایش ریسک سنگ های کلیوی و در نتیجه افزایش ریسک عفونت های مجاری ادراری شود .

منابع کلسیم: شیر، پنیر، ماست، پنیر سویا ( Tofu )، ماهی ( سالمون ، ساردین ) سبزیجات با برگ سبز تیره، کلم بروکلی، گل کلم، کلم پیچ، خشکبار و مغزها، مغز آفتابگردان، دانه کنجد، سویا، صدف، میگو، برگ مو

15- آهن ( Iron as Ferrous Fumarate )

آهن به همراه خون از کیسه های نازک در ریه عبور می نماید و در این جریان ایجاد اکسیژن می نماید و در ادامه به همه قسمت های بدن حمل می شود. زنان به دلیل عادت ماهانه آهن بیشتری نسبت به مردان احتیاج دارند زیرا در این فرآیند آهن زیادی از دست می دهند. منابع مهم آهن عبارتند از: گوشت قرمز، کشمش، سبزیجات و خشکبار.

16- فسفر (Phosphorus  as Dicalcium phosphate )

ترکیب فسفر با کلسیم به رشد سلول و تشکیل استخوان و دندان و همچنین به عملکرد کلیه و قلب کمک می نماید. منابع مهم تأمین فسفر شامل شیر، گوشت ماکیان، ماهی، تخم مرغ، سبزیجات و خشکبار می باشد.

 17- ید (Iodine as potassium Iodide )

مصرف این ماده می تواند در موارد زیر مؤثر باشد.

الف)جهت سلامت نگهداشتن غده تیروئید

 ب)سوخت و ساز بدن

 ج) در پیشرفت روحی و فیزیکی بدن

این ماده در نمک ید دار و ماهی های آب های شور موجود می باشد.

18- منیزیم (Magnesium as magnesium oxide )

این ماده برای سوخت و ساز گلوکز در بدن لازم می باشد و نیز در ترکیب پروتئین ها و اسید های نوکلئیک موجود می باشد. عملکرد ماهیچه ها در انتقال پالس های عصبی و تعادل الکتریکی سلول های بدن به منیزیم بستگی دارد. منابع مهم تأمین منیزیم عبارتند از: بنشن، خشکبار، حبوبات و غلات، سبزیجات.

19- روی (Zinc as zinc oxide)

این ماده جهت رشد و تولید دوباره و بازسازی سلولهای بدن مفید است و نیز سیستم ایمنی بدن را منظم و به سوخت و ساز انسولین کمک می کند. همچنین جهت بهبود زخم ها مفید و ضروری است. منابع مهم روی شامل گوشت و غذاهای دریایی و جگر

20- سلنیم (Selenium  as sodium selenite )

این ماده در ترکیب با ویتامین E بعنوان یک آنتی اکسیدان در سالم نگهداشتن قلب مؤثر می باشد. این ماده در تنظیم ترشحات لوزالمعده نیز مؤثر بوده و سبب تقویت قابلیت ارتجاعی بافتها شده و از اکسید شدن سلولها جلوگیری می نماید. سلنیوم یک آنتی اکسیدان است که با این خاصیت خود از سلول ها محافظت می کند به همین دلیل از پیشرفت سلول های سرطانی جلوگیری می کند.

منابع مهم سلنیوم عبارتند از: غذاهای دریایی، جگر، گوشت، سیر، پیاز، هندوانه، کلم بروکلی، ذغال اخته.

21- مس (Copper as cupric oxide )

این ماده نقش مهمی در تشکیل استخوان ها و هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون دارد. مس در سلامتی اعصاب و بهبود سلامتی بدن نقش مؤثری دارد. منابع مهم این ماده عبارتند از: گوشت، جگر، غذاهای دریایی  و خشکبار

22- منگنز (Manganese as magenese sulfate )

این ماده در سوخت و ساز چربی ها و پروتئین ها نقش دارد و باعث سلامت نگهداشتن سیستم ایمنی و عصبی بدن می گردد. در رشد و تولید دوباره استخوان ها نقش بسزایی دارد. منگنز کمک می کند تا بدن انسان بهتر از ویتامین ها و بخصوص ویتامین E استفاده نماید. غلات، میوه جات و سبزیجات سرشار از این ماده می باشند.

23- کروم (Chromium  as chromium chloride )

کروم در ترکیب با ویتامین B کمک مؤثری به سوخت و ساز و نگهداری انرژی در بدن می نماید. منابع مهمی که این ماده به وفور در آن یافت می شود عبارتند از: گوشت، تخم مرغ، پنیر و تمام غلات

24- مولیبدن (Molydenum as sodium molybdate )

این ماده باعث رشد طبیعی سلول ها می گردد و نیز بدن را برای استفاده از نیتروژن آماده نموده به ذخیره آهن در بدن کمک می کند و در ساخت و ساز آنزیم ها نیز مؤثر است.

منابع مهم این ماده عبارتند از: شیر، سبزی خوردن، نان و انواع غلات.

25- کلراید (Chloride  as potassium chloride )

یک ماده معدنی است و در بدن بعنوان یک کمک کننده الکتریکی عمل می نماید و نقش مهمی در سیستم بدنی دارد. منابع مهم این ماده شامل : بعضی از میوه جات و سبزیجات و آب کلرزده.

26- بورون یا بر (Boron  as sodium borate )

این ماده باعث سلامتی استخوان ها می گردد که در میوه جات و سبزیجات به میزان زیاد یافت می گردد.

27- پتاسیم (Potassium  as potassium chloride )

این ماده برای ساخت ماهیچه ها و انتقال انگیزش عصبی به کار می رود. منابع مهم تأمین پتاسیم شامل: میوه جات، سبزیجات، گوشت تازه، ماکیان و ماهی می باشد.

28- نیکل (Nickel  as nickel sulfate )

نیکل یکی از عناصر حیاتی برای بدن است، که با وجودی که مقدار خیلی کمی از آن برای بدن لازم است، ولی اثرات سلولی بسیاری دارد. جذب آن به اسیدیتیه معده و وجود بقیه موادمعدنی مانند آهن، منیزیم، زینک و کلسیم دارد. نیکل عمدتاً  در ریه، کلیه ها و بافت هایی که در تولید هورمون دخالت دارند، وجود دارد. نیکل در ساخت و عمل هورمون هایی نظیر آدرنالین، نورآدرنالین، پرولاکتین و آلدسترون دخالت دارد و نیز در اکسیداسیون و احیا سیستم های بیولوژیکی نقش دارد. نیکل تمایل زیادی به ساختارهای سلولی از قبیل کروموزمها و کانالهای یونی دارد.

کمبود نیکل در بدن  Ni deficiencies

کمبود نیکل در بدن به ندرت اتفاق می افتد. ولی تحقیقات نشان داده است که سطح نیکل در بدن به خاصیت غشاء سلولی ( نفوذپذیری آن ) و تغییرات در نفوذ پذیری غشاء سلولی و سایر ساختارها بستگی دارد. همچنین کمبود آن به پایین بودن سطح گلوکز خون، رشد غیر متعارف استخوان ها، تغییر متابولیسم کلسیم و ویتامین B12  و جذب ضعیف آهن ( فریک ) مرتبط می باشد.

ورود بیش از حد نیکل به بدن:

افزایش نیکل در بافت ها چند اثر دارد:

-ممکن است باعث آسیب رساندن به کروموزم ها و دیگر ساختارهای سلولی شود.

- تغییر فعالیت هورمون ها و آنزیم ها را به دنبال دارد.

- بر روی نفوذپذیری غشاء ها و عملکرد سیستم ایمنی نقش دارد.

- باعث ایجاد تغییر در تحمل نسبت به گلوکز می شود.

- باعث تغییر در فشارخون و تغییر در پاسخ به استرس ها می گردد.

- باعث تغییر در سرعت رشد استخوان ها و تغییر در مقاومت نسبت به عفونت ها می شود.

-در بعضی شرایط آسم و درماتیت تماسی ممکن است وخیم تر شود.

-کمبود منیزیم ممکن است تسریع شود و یک تجمع آهن یا Zinc ممکن است به وجود آید .

از آنجائی که مقدار نیاز بدن به نیکل بسیار پایین است، در معرض قرار گرفتن با مقدار زیادی از این فلز باعث مسمومیت می شود.

تنباکو، ایمپلنت های دندانی، ظروف استیل آشپزخانه و بدلیجات باعث ورود و یا تماس بیشتر بدن با نیکل می شوند.

منابع غذایی:

بلغور جو، نخود سبز ( نخود فرنگی )، بادام، فندق، گردو، پسته، شکلات، خشکبار، لوبیا، نخود، غلات.

29- سیلیکون (Silica as silicon dioxide )

این ماده در بدن جهت کامل کردن پوست، رباط ها، تاندون ها و استخوان ها مناسب است. افراد مسن و کسانی که سطح استروژن پایینی دارند، با کاهش توانایی جذب سیلیکون مواجه می باشند. منابع مهم سیلیکون شامل : غلات تصفیه نشده محتوی فیبر بالا از قبیل آرد جو، برنج قهوه ای سبزیجات ریشه دار و غلات.

30- تین (Tin as Tin chloride )

31- وانادیوم (Vanadium as sodium metavanadate )

این ماده یک هدیه معدنی در طبیعت است که سوخت و ساز گلوکز در ماهیچه ها و تبدیل گلوکز به چربی را تسهیل می نماید. هم اکنون محققان در حال بررسی نقش بالقوه مکمل های وانادیوم در کنترل دیابت هستند. منابع مهم این ماده شامل: حلزون صدف دار، جعفری، قارچ ها و دانه های معطر می باشند.

32- لوتئین Lutein

لوتئین یک کاروتنوئید است که در بدن به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می نماید. لوتئین یک ملکول لیپوفیل ( چربی دوست ) است که در آب غیر محلول می باشد. این ماده عمل رادیکال های آزاد را خنثی می نماید. رادیکال های آزاد باعث پیشرفت سرطان، بیماری های قلبی و آلزایمر می شوند. بدن انسان به این ماده نیاز دارد، ولی نمی تواند این ماده را بسازد. لذا این ماده را از غذا یا مکمل های غذایی دریافت می کند. کم بودن آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی باعث خشکی حاد چشم می شود. محققین معتقدند که لوتئین از سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری نموده و یکی از مکمل هایی است که در ناراحتی های چشمی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده در قسمت ماکولای چشم ( منطقه کوچکی که در بینایی مرکزی دخالت دارد ) تجمع یافته و چشم را در برابر نور شدید خورشید محافظت می نماید. کسانی که از میوه جات و سبزیجات استفاده می کنند، میزان لوتئین دریافتی آنها کافی می باشد. لوتئین علاوه بر اینکه چشم را در برابر بیماری هایی مانند آب مروارید محافظت می نماید، باعث جلوگیری از سرطان ریه و پروستات و سرطان سینه و بیماریهای قلبی نیز می گردد. از دیگر خواص لوتئین می توان قدرت این ماده در جلوگیری از اکسید شدن LDL را نام برد، که در نتیجه آن خطر گرفتگی رگ ها کاهش می یابد. مصرف لوتئین در کاهش ابتلا به سرطان پوست، ناشی از تابش اشعه خورشید مؤثر بوده و صدمات ناشی از uv – b را کاهش می دهد.

33- لیکوپن Lycopene

لیکوپن یک کاروتنوئید قرمز رنگ است، که در میوه های قرمز رنگ یافت می شود. لیکوپن به عنوان یکی از آنتی اکسیدان های قوی شناخته شده است. لیکوپن در آب نامحلول بوده و تنها در چربی محلول می باشد. هنگامی که لیکوپن وارد معده می شود، توسط لیپوپروتئین های خون انتقال می یابد و در کبد ذخیره می شود. منابع غذایی لیکوپن شامل گوجه فرنگی و هندوانه می باشد. محصولات گوجه فرنگی نظیر رب و سس گوجه فرنگی 85% لیکوپن دارند. بر خلاف سایر ویتامین ها که پختن و بازآوری باعث از بین رفتن خواص آنها می شود، در اثر این عمل قابلیت دسترسی به لیکوپن افزایش می یابد. از آنجا که لیکوپن محلول در چربی است، هنگامی که با محصولات روغنی مصرف شود، میزان جذب آن افزایش خواهد یافت. لیکوپن در بدن تولید نمی شود و شما تنها از طریق مصرف میوه ها و مکمل ها می توانید موارد مورد نیاز خود را تامین نمایید.