« با محصولات شرکت پدیده دنا با آسودگی از درمان خود لذت ببرید »

محصول زینک لینا


مصرف محصول زینک لینا یکی از مهمترین ارکان برای تأمین یکی از مهمترین مواد ضروری در بدن می باشد, زینک یکی از مواد معدنی است که در تمامی سلوهای بدن یافت می شود.

زینک به عنوان محرک و فعال ساز بیش از صد آنزیم موجود در بدن عمل کرده و سلامتی سیستم ایمنی بدن را تأمین می نماید. به ترمیم جراحات کمک کرده و حس بویایی و چشایی را تقویت می نماید. این ماده معدنی در ساخت DNA فعالیت داشته و رشد و ساخت بافتها در دوران جنینی، کودکی و بزرگسالی را کنترل می نماید .

روی (زینک) همچنین نقش مهمی را در ساختار پروتئین ها و غشاء سلول ها دارد، مصرف مکمل غذایی زینک لینا به ویژه برای اشخاصی که دچار کمبود مواد معدنی هستند، بسیار ضروری می باشد. مصرف این مکمل به اشخاصی که میزان کافی کالری را در رژیم غذایی روزانه خود نداشته و افرادی که از نوشیدنی های الکلی استفاده می کنند و نیز افرادی که در سیستم جذب خود مشکل داشته و یا رشد کافی نداشته اند توصیه می شود.

تأثیر زینک بر روی سیستم ایمنی:

از آنجایی که مصرف نمک روی تأثیر شگرفی بر روی عوامل بیماری زا دارد، مصرف مکمل غذایی زینک لینا می تواند برای حفظ و کنترل فعالیت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید بوده و به بدن در از بین بردن عوامل خارجی بیماری زا کمک نماید. وجود یون های زینک در دستگاه گوارشی و یا جذب و آزاد سازی این ماده از سلولهای سیستم ایمنی باعث انجام فعالیت های میکروب زدایی شده و عامل پاکسازی روده می گردد. کمبود میزان اندک زینک می تواند تأثیرات جبران ناپذیری را بر روی سیستم ایمنی داشته باشد. آزمایشات نشان داده است که وجود زینک برای تولید لنفوسیت ها ضروری می باشد. لنفوسیت ها یکی از انواع گلبولهای سفید خون هستند که با عفونت ها مبارزه می نمایند. مکمل غذایی زینک لینا در بهبود جراحات پوستی و زخم ها مؤثر است. عدم وجود زینک در غشاهای زیستی آسیب پذیری آنها را در برابر اکسیده شدن افزایش می دهد. محصول زینک لینا بر روی ویروس های سرماخوردگی تأثیر گذاشته و از آنجایی که ویروس های سرماخوردگی از راه بینی وارد می شوند این ماده به پشت بینی، جایی که به گیرنده های ICAM  متصل می شود منتقل می گردند.

ICAM – 1 :

نوعی مولکول چسبنده در غشاء سلولی می باشد. تعداد زیادی از ویروس ها در سلول های آسیب دیده تولید می شوند. سلول آسیب دیده می میرد و تعداد زیادی از ویروس های سرماخوردگی را به درون بینی آزاد  می نماید. ویروس های آزاد شده نیز به نوبه خود سلول های دیگر را متأثر می سازند. در این مرحله یون زینک وارد عمل شده و به قسمت ورودی ویروس سرماخوردگی چسبیده و به عنوان یک درپوش عمل کرده و ویروس سرماخوردگی را مهار می سازد. این درپوش از چسبیدن ویروس به گیرنده ICAM  بر روی غشاء سلول جلوگیری کرده و از ایجاد عفونت ممانعت به عمل می آورد در نتیجه طول سرماخوردگی فرد کاهش می یابد.

 عملکرد زینک در مغز :

مغز انسان حاوی میزان چشمگیری از زینک است که کمبود زینک می تواند منجر به ایجاد ناهنجاری هایی در سیستم عصبی مغز، از دست دادن تیز هوشی و ادراک و نیز اختلال در عملکرد روان گردد. زینک  می تواند سد خونی مغز را در برابر عوامل مخرب کنترل نماید.

2- عملکرد محصول زینک لینا:

از آنجایی که محصول زینک لینا محرک فعالیت بیش از 100 آنزیم در بدن است، نقش مهمی را به عهده خواهد داشت. توجه به این نکته که بیش از 3000 پروتئین حاوی گروه های مصنوعی زینک هستند و همچنین گونه های مختلفی از سلولها در بدن، یون زینک را ترشح می کنند می تواند تأییدی بر اهمیت مصرف زینک باشد. سلول های بزاقی، پروستات، سیستم ایمنی و سلولهای موجود در روده از زینک به عنوان یک انتقال دهنده عصبی استفاده می نمایند. از دیگر فعالیتهای زینک در بدن می توان تأثیر آن بر حس بویایی را نام برد، زیرا گیرنده های حس بویایی دارای مهار کننده های زینک می باشند و کمبود زینک می تواند منجر به از دست دادن حس بویایی گردد.

برای تولید و عملکرد سلولهای طبیعی حضور زینک لازم و ضروری است و همچنین این ماده متعادل کننده عملکرد های غیر ضروری دستگاه ایمنی می باشد. محققین معتقدند که مصرف مکمل های غذایی زینک می تواند از بروز اسهال جلوگیری کرده و از مرگ و میر کودکان زیر 5 سال در مناطق هندوستان آفریقا ، آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی جلوگیری نماید. مصرف زینک در دوران بارداری بسیار ضروری است و مشاهده شده است که می تواند در جلوگیری از تولدهای زود هنگام مؤثر باشد. در ساختار DNA پروتئین گیرنده زینک به عنوان تنظیم کننده صفات ژن به عنوان فاکتور نسخه بردار شناخته شده است. این گیرنده ها به DNA چسبیده و بر روی نسخه برداری از ژنهای خاصی تأثیر می گذارند. از دیگر فعالیت های زینک می توان تأثیر آن به روی پیام رسانی سلولها و همچنین آزاد سازی هورمون ها و انتقال پیام عصبی سلول های عصبی را نام برد. محققین معتقدند که زینک بر ژن هدایت کننده مرگ سلولی تأثیر گذاشته و مراحل فعالیت های حیاتی سلول را هدایت می نماید کاملاً مشخص است که محصول زینک لینا به شیوه های گوناگون در فعالیتهای بدن تأثیر گذاشته و به فرد در حفظ سلامتی کمک می نماید. تحقیقات نشان داده است که زینک در انتقال خون از غشاء محافظ مغز مؤثر بوده و هر گونه کمبود زینک نفوذ پذیری این غشاء را افزایش می دهد. غشاء محافظ مغز از ورود مواد شیمیایی به مغز جلوگیری کرده و همچنین در برابر آسیب های اکسیداسیون و رادیکال های آزاد حساس می باشد. این بدان معناست که محصول زینک لینا از غشاء محافظ مغز در برابر اکسید کننده ها توسط قدرت ضد اکسیداسیون آن محافظت کرده و به حفظ تعادل مغز و جلوگیری از ایجاد ناهنجاری های عصبی کمک می نماید. زینک توسط غشاء مغزی و از طریق غشاء محافظ در اختیار مغز گذاشته می شود و درصد بالایی از زینک به عنوان ترکیب زینک با پروتئین در سلولهای عصبی و سلولهای پشتیبان عصبی به کار می رود. 10 درصد از کل میزان زینک در مغز به عنوان یون زینک در عملکرد پایانه های عصبی تأثیر گذاشته و در انتقالات عصبی به عنوان تعدیل کننده تأثیر می گذارد به طور حتم مصرف محصول زینک لینا سلامتی مغز و اعصاب را تضمین خواهد کرد.

 

کمبود زینک Zinc deficiency

کمبود زینک اغلب در نتیجه مصرف غیر کافی زینک و یا بیماری هایی که دفع زینک را زیاد می کند، ایجاد می شود و یا حالت های فیزیولوژیکی که مصرف زینک را بالا می برد، می باشد. کسانی که رژیم غذایی روزانه آنها حاوی میزان بالایی از گیاهان با درصد پایین روی طبیعی می باشد، دچار کمبود زینک هستند. بیماری ها و وضعیت هایی که جذب روده ای را تضعیف می نمایند، باعث ایجاد کمبود روی می گردند. در اغلب کشورهای در حال توسعه دفع روده ای روی که منجر به اسهال می شود، بسیار شایع می باشد. از طرفی تغییر در سیستم جذب و نفوذ پذیری سیستم روده ای می تواند در دفع روده ای زینک مؤثر باشد. افزایش سطح مصرف روی در دوران نوزادی و کودکی به دلیل وجود رشد و هم چنین در مدت بارداری توسط پزشکان توصیه می شود.

علائم کمبود روی شامل ریزش مو، جراحات پوستی اسهال و تحلیل رفتن بافت های بدن می باشد. قدرت بینایی، چشایی، بویایی و حافظه رابطه چشمگیری با روی دارند. به طوری که کمبود زینک می تواند فعالیت این بخش ها را دچار مشکل کند. یکی از عوامل ایجاد نقصان در عملکرد ادراکی و حرکتی کودکان می تواند کمبود روی باشد.کمبود روی می تواند در سیستم های بدنی مداخله کند، به ویژه اگر این کمبود در دوران رشد و پرورش جسمی باشد که نیازهای تغذیه ای بسیار بیشتر خواهد بود، مانند دوران نوزادی در مطالعات بر روی حیوانات، موش هایی که در دوران جنینی با کمبود روی مواجه بودند، دچار ضعف حافظه و مشکلات احساسی شده اند. به ویژه می توان عدم توانایی در مواجهه با استرس را نام برد که خود می تواند بر میزان توان یادگیری آنها تأثیر داشته باشد.

فیتات ها (phyttes) که در نشاسته، نان، غلات لوبیا و محصولات دیگر وجو دارند، به عنوان افزاینده های جذب روی در بدن شناخته شده اند. کمبود روی باعث کاهش اشتها می شود که می تواند خود عامل سوء تغذیه شود. جذب میزان بالای روی می تواند جذب آهن و فولات ها و مس و کلسیم را تحت تأثیر قرار دهند.